Tervetuloa Nords and Wolves roolipelin foorumille!
Nords and Wolves on viikinkiaikainen, chatissa ja foorumilla pelattava, fantasiaroolipeli, jossa on mahdollista roolipelata ihmisillä, susilla ja susianthroilla, jotka tässä pelissä on nimetty ulfureiksi. Peliä pelataan kuvitteellisessa Norjassa, jota viikingit pitävät ryöstöretkien, vaihtokauppojen ja sotiensa tukikohtana. Viikinkingeillä riittää myös askaretta kotimaillaan, sillä maita asuttavat heidän lisäkseen myös jättimäiset sudet, joiden on nähty muuttavan muotoaan jopa ihmiseksi! Viikingit uskovat susien erikoisen kyvyn olevan pahaenteinen uhka koko maailmalle ja että heidän tehtävänsä on tuhota sudet. Toisin kuin Norjassa, muualla maailmaa, susia ei pidetä uhkana vaan ihmisten vertaisena, sillä ulfurit käyvät nerokasta vaihtokauppaa ulkomaalaisten kanssa ja ovat muutenkin huomattavasti sivistyneempiä kuin esi-isänsä sudet tai edes viikingit.

Juonenkulku on pohjattu löyhästi viikinkien ja susien vastakkain asetteluun, ulfurien etsiessä vielä paikkaansa Norjaa hallitsevassa asetelmassa. Pelissä odottaa siis, murhia, sotia, juonittelua, petturuutta, draamaa ja kiellettyä rakkautta. Mitä vain voi tapahtua!
viikinkiaikainen fantasiaroolipeli
Nords And Wolves
Guest Avatar
tervetuloa NaWin foorumille, matkalainen!
23. Marraskuu.2021
Foorumi on saanut hitaasti ja varmasti uutta sekä tarkempaa sisältöä pelimaailman osalta. Uusia ohjeita on ilmestynyt, foorumia on avattu julkisemmaksi ja pelaajia on tullut reippaasti mukaan. Vielä on mahdollista uusien tutustujien tulla discordiin vaikuttamaan ja ideoimaan pelinsisältöä, sillä mitään ei ole lyöty lukkoon täysin. Hahmoja on luotu, niiden välille suhteita kerätty / sovittu ja pelejä on jo aloitettu. Foorumi sai myös paremman ja selkeämmän ulkoasun!

7. Toukokuu.2021
Foorumi luotu jee!

Historia